INITIATIEFNEMERS

Het Zorg Innovatie Huis is dé plek in de regionale zorgsector die inspiratie biedt, zorginnovatie-toepassingen tastbaar maakt en zorgprofessionals, cliënten en verwanten een overzicht geeft van de mogelijkheden om – ondanks de personeelstekorten – met aandacht voor mensen te zorgen en op die manier kwaliteit van leven te behouden of zelfs te verbeteren.

Merlijne Sonneveld van AMARIS

Innovatie is echt iets waar ik enthousiast van word. Zeker in combinatie met onderzoek of mensen er ook werkelijk mee geholpen worden. Ik ben ervan overtuigd dat je niet alleen naar een innovatief product moet kijken, maar het moet beleven, aanraken, zien en horen. De mooiste baan die er is, die heb ík. Door mijn werk bied ik onze cliënten en medewerkers de mogelijkheid om diverse zorginnovaties effectief uit te proberen.

Alex Paschedag van INOVUM

Al 20 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in de zorg. Sinds twee jaar werk ik als wijkverpleegkundige bij Thuiszorg Inovum. Ik geloof in innovatie, omdat door toenemende levensverwachting, maar ook door de personeelstekorten in de zorg er wel een verandering moet gaan plaatsvinden. Met behulp van slimme technologieën is het voor cliënten mogelijk om langer thuis te blijven wonen en de zelfstandigheid te behouden.

Jacqueline van Kassel van ROSA SPIER HUIS

Ik ben werkzaam als verpleegkundige in het Rosa Spier Huis in Laren. Voor mij betekent innoveren: dingen makkelijker en toegankelijker maken in het dagelijkse leven. Een innovatie is zeker geen vervanging van personeel, maar wanneer het juist wordt ingezet, kan het wel personeel ontlasten bij de dagelijkse werkzaamheden. Mede door innovaties is het vaker mogelijk om de cliënt langer thuis te laten wonen en/of meer de eigen regie te laten behouden. Ook in een zorginstelling!

Contact

Het Zorg Innovatie Huis bevindt zich hier:

Amaris (locatie Schoonoord)
Tromplaan 41
3742 AB Baarn
085 - 021 4040

Meer informatie:

zorginnovatiehuis@amaris.nl
searchclosefacebookbarslinkedininstagram