EVENEMENT

Nationale Slimme Zorg Estafette 1 - 26 februari

Het verkleinen van de gezondheidsverschillen en het beheersbaar houden van de zorgkosten zijn grote opgaven voor de regio. Daarnaast speelt krapte op de arbeidsmarkt in gezondheidszorg en welzijn als extra uitdaging hier doorheen. Een transformatie naar meer digitale oplossingen in gezondheid en welzijn is één van de handvatten om deze opgaven aan te pakken.

Van 1 tot en met 26 februari 2021 vindt de Slimme Zorg Estafette plaats. In de openingsbijeenkomst van de estafette op 1 februari om 10:00 wordt gekeken hoe we slimme zorg kunnen laten werken: voor mensen en voor de uitdagingen van de toekomst. Je kunt je aanmelden voor de openingsbijeenkomst via de website van Slimme Zorg Estafette.

Maandag 8 februari om 14:00 wordt vanuit Amaris en het Zorg Innovatie Huis de kennissessie 'Serious Gaming - Hoe verleid ik ouderen tot bewegen' georganiseerd. Voor meer informatie of om je op te geven kun je terecht op onze pagina op de website van de Slimme Zorg Estafette.

Dinsdag 9 februari om 13:00 wordt vanuit Amaris en de Digitale Helpdesk Digitale Zorg een webinar georganiseerd over de helpdesk. Voor meer informatie of om je op te geven kun je terecht op onze pagina op de website van de Slimme Zorg Estafette.

terug naar evenementen
Datum
ma. 1 feb. 2021
Tijd
van 
09:00
 tot 
17:00
Locatie
Adres
searchcloseclock-omap-markercalendarbarslocation-arrowarrow-left