Innovaties

Autonomie en welzijn

Doro MemoryPlus - Eenvoudig bellen voor iedereen

Gebruikersgemak staat centraal bij dit toestel voor vaste telefonie. Geen gepriegel meer met kleine knopjes door de vergrote toetsen, geen gemiste belletjes meer door luide beltonen en de belangrijkste contacten worden gebeld met één druk op de knop met een foto van de betreffende persoon.

Compaan seniorentablet - Een wereld gaat open!

De Compaan is een eenvoudige tablet speciaal ontwikkeld voor senioren. Naast beeldbellen met verwanten of de zorg biedt de Compaan mogelijkheden zoals het ontvangen van (gesproken) herinneringen, het ontvangen van video's en afbeeldingen, het spelen van (live) spellen en ga zo maar door. Alles op maat voor de gebruiker!

Wake-up light - Energiek wakker worden

Deze natuurlijke 'wekker' is geïnspireerd door de zonsopgang. Door een combinatie van licht en geluid word je op een natuurlijke manier gewekt wordt. De kleur van het ochtendlicht verandert van zacht morgenrood via warm oranje naar zonnig geel. Dit stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Je hebt de keuze uit 7 natuurlijke wekgeluiden.

Sprekende klokken – Altijd bij de tijd

Met de Sprekende Sleutelhanger Alarmklok en de Sprekende Drukknop Klok wordt tijd en datum weer toegankelijk voor iedereen. Met een simpele druk op de knop wordt de tijd uitgesproken en kan een alarm worden ingesteld. De ideale oplossing voor mensen met een visuele beperking.

Gyenno lepel en vork - aan tafel zonder knoeien

De Gyenno lepel en vork zijn een geavanceerd hulpmiddel met de functie om tremoren in de hand te signaleren en te compenseren. De lepel maakt het eten voor mensen met handtremoren makkelijker.

Google nest hub - Hé Google!

De Google nest hub is een slim schermpje met een ingebouwde Google Assistent. Met de hub kan er door middel van een spraakopdracht een hoop handige applicaties bediend worden, zoals de lichten, de deurbel, het deurslot of de gordijnen. Ook geeft de Hub een hoop informatie zoals de tijd, het weer en het laatste nieuws. Even de ‘hub’ niet nodig? Dan kan ‘ie ook gebruikt worden als digitaal fotolijstje.

Smartphone - de wereld in de hand

Een smartphone is voor zowel medewerkers als cliënten een nuttige aanvulling (of vervanging) van bestaande telefonieoplossingen. Een smartphone biedt extra mogelijkheden zoals het gebruik van speciale zorg-apps. Er bestaan verschillende eenvoudige uitvoeringen van de reguliere smartphone speciaal ontwikkeld voor senioren.

Tile tracker – Nooit meer wat kwijt!

Bent u ook wel eens wat kwijt? Zo'n zoektocht is toch zonde van uw tijd? De Tile Tracker helpt u! Deze tracker kan aan belangrijke spullen worden vastgemaakt. Is uw sleutelbos foetsie? Of uw tas? Geen nood! Met een app kunt u de tracker geluid laten maken of u kunt via een kaart zien waar uw spullen zijn. Gevonden!

LG smart tv – De tv die ‘doet’ wat je zegt

Een televisie krijgt steeds meer multifunctionele functie. Zo is het mogelijk om beelden van de smartphone op het tv-scherm te laten zien, kan men leuke films of documentaires kijken met Netflix of met de stem van de ene naar een andere televisiezender overschakelen. Hoe handig is dat?

Robotstofzuiger Miele – Zonder inspanning een schoon huis

Een automatische stofzuiger die zich zelfstandig over de vloer beweegt. Hij manoeuvreert zich door een ruimte en botst door zijn vernuftige detectiesysteem nergens tegenaan. Zonder enige moeite een schone vloer!

Philips Hue slimme lampen – See the light!

Philips Hue is slimme ledverlichting voor in huis. Met slimme lampen wordt de verlichting in de woning geautomatiseerd. De Hue lampen worden aangesloten op een wifi-netwerk en een smartphone of tablet. Een voordeel van deze smarthome technologie is dat het gemakkelijk linkt het met andere smart home systemen zoals Google Nest.

Slimme deuropener Nuki – Sleutelloos door het leven

Nooit meer voor een gesloten deur staan. Dit slimme systeem opent letterlijk deuren. Dit kan zowel op afstand comfortabel vanuit de stoel als met een app wanneer men zelf binnen wil gaan.

Ring videodeurbel – Ring ring, wie is daar?

De deurbel die bewegingen al detecteert voordat er op de bel gedrukt wordt. Meldingen worden doorgestuurd naar de telefoon, tablet of pc. Met de bezoekers die aan de deur staan kan in realtime gesproken worden, zonder de deur al geopend te hebben.

Gordijnen - Buiten komt binnen wanneer ú dat uitkomt

Met de Slide van Innovation in Motion kunnen gordijnen op afstand en/of automatisch worden geopend en gesloten. Dit systeem bevestig je op je eigen gordijnen waarna je je gordijnen kunt bedienen met een afstandsbediening of smartphone.

searchclosebarsarrow-left