Online leren

Websites

Keuzetool zorginnovatie

Ben je benieuwd wat de beste zorgoplossing kan zijn voor jouw situatie? Er zijn heel veel zorginnovaties, maar niet alles is voor iedereen geschikt. Met deze Keuzetool van Zorg van Nu word je geholpen om iets voor jouw situatie te vinden.

Actiz Innoveren

Om aan de veranderde zorgvraag te voldoen is innovatie essentieel. De digitalisering in de zorg neemt namelijk steeds meer toe en daarmee ook de noodzaak om te innoveren.

ActiZ is groot voorstander van innovatie in de zorg. Dit is nodig om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, te verbeteren en om goede zorg ook in de nabije toekomst te kunnen blijven uitvoeren.

Op deze pagina vind je actuele nieuwsartikelen, een kennisbank en de academie (voor leden).

Zorg van Nu

Zorg van Nu is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) dat in 2018 is gestart. VWS vindt het belangrijk om e-health en innovaties in de zorg meer bekendheid te geven. Bekijk op de website het overzicht van slimme oplossingen, zorgthema's of bekijk de folders.

Digivaardig in de zorg

Digitale toepassingen zijn belangrijk voor de zorg en horen bij de zorg van nu. Een knelpunt is echter dat een deel van de zorgprofessionals niet goed met digitale technologie overweg kan. Op de website van Digivaardig in de zorg staat allerlei leermateriaal voor zorgprofessionals om mee aan de slag te gaan.

searchclosebarsarrow-left