Doortje maakt er een dolle boel van in Heemskerkstaete

In het Zorg Innovatie Huis wonen twee robotdino 's. Deze reageren op gedrag, maar functioneren ook zelfstandig. Soms verliezen ze hun aandacht en gaan ze op eigen houtje de ruimte verkennen. Net als een echt huisdier moeten deze dino's opgevoed worden. Ze houden van knuffelen en gezelschap.

Doortje de Dino uit het Zorg Innovatie Huis logeert op dit moment in Heemskerkstaete, locatie Schoonoord. De cliënten vinden het gezellig als Doortje in hun appartement komt. Doortje wordt geaaid en geknuffeld. Ze lachen veel met de dino en zijn blij dat ze nog een paar nachtjes blijft slapen.

In het Zorg Innovatie Huis hebben we diverse innovaties die uitgeleend kunnen worden. Heb jij interesse, mail dan naar zorginnovatiehuis@amaris.nl

Elke 2 weken is er op maandag ochtend in Baarn, locatie Schoonoord, van 09.30 – 11.30uur een inloop waar de producten opgehaald en teruggebracht kunnen worden.
Mocht een maandag niet lukken dan vinden we in overleg vast een ander moment. Data zijn 25 november, 9 december, 23 december,
6 januari, 20 januari, 3 februari, 17 februari, 2 maart, 16 maart en 30 maart.
Zien we je dan? 

terug naar nieuws
searchclosebarsarrow-left