Lancering Zorg Innovatie Bieb!

Vandaag is de officiële start van het nieuwe platform de Zorg Innovatie Bieb. Een digitale plek waar je vanaf vandaag innovatie producten kunt lenen, testen en beoordelen.

Steeds meer organisaties in de regio zetten vormen van zorgtechnologie in. Om deze innovaties laagdrempelig uit te kunnen proberen en kennis rondom de innovaties te delen, kunnen de innovaties via de Zorg Innovatie Bieb uitgeprobeerd worden. Fijn voor de cliënten, verwanten én de zorgprofessionals.

Binnen het Zorg Innovatie Huis vindt de uitleen van innovaties al langer met succes plaats. We starten met de Zorg Innovatie Bieb om de mogelijkheid van uitleen nog eenvoudiger en professioneler te maken.

Hoe werkt de Zorg Innovatie Bieb?

De Zorg Innovatie Bieb voorziet in de behoefte om eenvoudig uit te proberen. Op de website Zorg Innovatie Bieb – Welkom op de Thuisleefbieb staan alle zorgtechnologieën op een rij. Zit er iets tussen dat je graag wilt proberen? Dan reserveer je die online en als je bestelling is bevestigd, wordt de reservering voor je klaargezet. Je kunt het vervolgens zelf (laten) afhalen bij het Zorg Innovatie Huis in Baarn. Dit kan op dinsdagmiddag en donderdagochtend. Na het uitlenen, ontvangen we ook graag een review over het product. Dit helpt ons en je collega’s om de juiste innovatie op de juiste plek in te zetten.

Voor wie is de Zorg Innovatie Bieb bedoeld?

De Zorg Innovatie Bieb is toegankelijk voor medewerkers van de aangesloten zorgorganisaties van het Zorg Innovatie Huis. Zij kunnen innovaties lenen voor hun cliënten (intramuraal en extramuraal) en ook voor zichzelf om uit te proberen.

Veel uitprobeer-plezier!

terug naar nieuws
searchclosebarsarrow-left