Webinar Helpdesk Digitale Zorg tijdens Slimme Zorg Estafette

Februari stond in het teken van de Slimme Zorg Estafette. Er vonden tal van activiteiten plaats rondom innovatie in de zorg. Op dinsdag 9 februari organiseerde de Helpdesk Digitale Zorg een webinar. Tijdens dit webinar deelden Merlijne Sonneveld - manager Innovatie bij Amaris - en Willemijn van Koevorden - Projectmedewerker Innovatie bij Amaris - de resultaten en inzichten van de Helpdesk Digitale Zorg. Daarnaast werd er dieper in gegaan op de ervaringen van helpdeskmedewerker Celso Cyrus.

Een half jaar geleden is de Helpdesk Digitale Zorg opgericht, een initiatief van Tergooi Ziekenhuis, Amaris Zorggroep en Huisartsenvereniging GHO-GO. De helpdesk biedt inwoners van de regio hulp bij het gebruik van digitale zorg, ofwel zorg op afstand. Deze relatief nieuwe vorm van zorg vraagt veel van mensen die nog niet erg gewend zijn aan het gebruik van computers, tablets en smartphones. De Helpdesk Digitale Zorg ondersteunt patiënten en cliënten bij hun reis door het digitale zorglandschap.

Evenement terugkijken? Stuur een mailtje naar zorginnovatiehuis@amaris.nl of info@helpdeskdigitalezorg.nl voor de opname.

28 februari 2021

terug naar nieuws
searchclosebarsarrow-left